Cambio Broeken en Jeans in de Sale!

Cambio Broeken en Jeans in de Sale!

Cambio Broeken en Jeans in de Sale!

Shesdifferent is een dameskleding webshop die grote sales geeft op dameskleding en damesmode. Ook het merk Cambio, een Duits merk wat bekend staat om zijn enorme assortiment aan broeken en jeans is zeker te vinden op deze site. Bij het maken van deze broeken en jeans is rekening gehouden met de pasvormen en met de aller actiefste modetrends van dit moment. Wij nemen vandaag een aantal verschillende Cambio broeken en jeans in de sale met je door!

 

Een zeer bekende Cambio broek is de Cambio broek Ros. Hieronder vallen diverse soorten Cambio broeken Ros, namelijk Flared Flanel broeken, Summer stretch broeken, Skinny fit broeken of pantalons zijn allemaal te vinden in de sectie van cambio broeken Ros.

De summer stretchbroek is een fijne broek in de zomer die meebeweegt met iedere beweging die je maakt, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt, wat natuurlijk heerlijk is in de zomer. Skinny fit broeken kent iedereen, de broek die strak aansluit op de benen. Ook heeft Cambio een broek genaamd de Cambio Jorden broek, Deze lijkt op een pantalon maar is iets minder formeel.

De Flared Flanel broeken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de mode, voor als je deze soort broek nog niet kent: Het is een broek die op de bovenbenen strak aansluit maar vanaf de knieën wijd uitloopt. En ten slotte de pantalons, deze zijn meestal bedoeld voor nette gelegenheden of voor op het kantoor, de broek is vaak minimalistisch en strak in elkaar gezet.

 

Onder de Cambio Jeans van het merk Cambio vallen de Cambio Jeans Parla en de Cambio Paris Jeans. Ook deze jeans zijn in de sale te verkrijgen. De Cambio Parla jeans zijn skinny jeans met een zeer goede aangesloten pasvorm en een materialen mix die bestaat uit 97% katoen en 3% elastan. De Paris Jeans zitten net iets anders in elkaar, deze jeans hebben een stiksel detail over de gehele lengte van de broekspijpen en bevatten een knoopsluiting en zakken op zowel de voor- als achterzijde van de jeans.