Oorbellen | She's Different | Shop online luxe damesmode
Oorbellen dames

Oorbellen

Oorbellen

Hoe maak je nu een outfit echt compleet? Kies bijvoorbeeld voor oorbellen! Een simpele maar vaak toch zichtbare toevoeging aan je outfit. Oorbellen zijn er voor dames in alle soorten en maten. Iedereen heeft hierin natuurlijk zijn eigen voorkeur. Bij She´s different hebben we voor iedereen de perfecte match. Met merken zoals Bernice en Margot Bardot zit er altijd wel iets voor jou tussen!

Oorbellen in alle soorten en maten

Ze zijn er in alle soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld gouden of juist zilveren oorbellen. Dit zijn vaak wel de twee meest gekozen varianten voor dames. Vaak bestaan ze uit grotere steentjes of juist simpelere metalen details. Voor elk oor is er wel een prefect soort oorbel. Of je nu wil opvallen met je oorbel of juist een subtiel detail wil toevoegen. Bij She´s different hebben we voor iedereen de perfecte match.

Een toevoeging aan je outfit 

Oorbellen met kleurrijke stenen waarin je de mooie kleuren van bijvoorbeeld je jurk erg mooi terug kan laten komen. Bij She´s different hebben we deze, maar ook hebben we oorbellen met parels om een wat klassiekere uitstraling aan je outfit te geven. Accessoires kunnen je outfit net dat stukje extra geven waardoor je er net wat frisser en mooier uitziet. Bij She´s different denken we graag met je mee om samen tot de perfecte look te komen. 

Meer dan een detail

Vaak wordt er niet genoeg aandacht besteed aan de toevoeging die een sieraad aan je outfit kan hebben. Vaak wordt gekozen voor een simpel ontwerp en wordt niet verder nagedacht over hoe het de outfit in totaal nog mooier kan maken. Denk bijvoorbeeld na over welke kleuren in je outfit zitten. Kijk hierbij in welke kleur je je oorbellen terug wil laten komen. Heb je een outfit waar veel felle kleuren in zitten, kies dan bijvoorbeeld voor een kleurrijke steen in je oorbel.