Het Trouwseizoen is begonnen bij She's Different | She's Different | Shop online luxe damesmode
Het Trouwseizoen is weer begonnen!

Het Trouwseizoen is weer begonnen!

Het Trouwseizoen is weer begonnen!

De mooiste periode van het jaar als je het ons vraagt. De zomercollectie verkoopt in volle gang en nieuwe voorraad met prachtige dameskleding komt met de dag binnen. Wanneer het trouwseizoen begint, breekt er ook voor ons een speciale periode aan. Wij dromen al weg bij het idee van een Toscaanse bruiloft, met vrienden familie en een prachtige bruiloft. Hoe leuk is het wanneer niet alleen de bruid er prachtig uitziet, maar ook de moeder, zus of familie van de bruid. We hebben de mooiste jurken ingekocht van onder andere Linea Raffaelli, Joseph Ribkoff, Caroline Biss en meer!

Jurk Joseph Ribkoff 221343 / 3559

Joseph Ribkoff is een Canadees dameskleding merk geproduceerd en ontworpen in Canada. De visie van Joseph Ribkoff is duidelijk. Vakmanschap voorop in ieder ontwerp met detail voor kleurrijke prints en vrouwelijke lijnen. Dat zie je perfect terug in deze klassieke jurk met een opvallende kraag. De jurk is gemaakt van 95% polyester en 5% spandex, die ervoor zorgt dat het een enorm comfortabele jurk is, met een stretch. Zo valt de jurk perfect!

Jurk Linea Raffaelli 221 / 222 / 01

Wil jij schitteren op de mooiste dag van jouw dochter, dan is deze jurk van Linea Rafaelli de jurk voor jou! Linea Raffaelli is het merk bij uitstek voor chique dameskleding. Niet voor niets dat ze sinds 1952 jurken ontwerpen voor feestelijke & gedenkwaardige momenten. Hun statement is daarom ook: We don’t just make dresses.. We dress your emotions.

Met deze prachtige jurk is ze dat zeker gelukt. Een chique jurk met een prachtige kraag die aangevuld wordt met prachtige gouden knopen aan de voorkant. Gemaakt van een blend van katoen, viscose, polyamide en polyester is dit een echt kunstwerk te noemen.

Jurk Caroline Biss 1163 / 94

Deze prachtige jurk is de perfecte jurk voor het feestje op de bruiloft. Een stoere jurk die wat korter is. Het mooie aan deze chique creatie van Caroline Biss is dat deze jurk al getailleerd is, een plaatje om te zien!

Shop eenvoudig onze prachtige jurken op de webshop of kom langs in onze winkel in Rijssen, waar onze adviseurs klaar staan om jou te helpen aan de jurk van je dromen voor die speciale dag!