She is Different de leukste damesmodewinkel in Rijssen 

MODE MET LIEFDE

She´s Different is anders….waarom dan?

She´s Different is inderdaad onze prachtige damesmodezaak met trendy en hoogwaardige collecties waar we trots op zijn. Maar waar willen wij, zoals onze naam al doet vermoeden, echt anders in zijn?

Onze missie is het om elke bezoeker een warm gevoel te geven, een ervaring van gastvrijheid in onze gezellige ruimte alwaar we jullie eenvoudigweg ons mooie assortiment mogen presenteren. Zodat jullie heerlijk kunnen kijken en vergelijken om zodoende een prachtige outfit te kunnen kiezen die op jouw lijf perfect is toegesneden.

Laat je verwennen…in vrijheid en vooral blijheid!!

Kleding is nooit een functionele bedekking van je huid…het is een verlengstuk van wie je bent en hoe je je voelt. Het gedreven en enthousiaste team van She´s Different wil jou dat unieke individu laten zijn. En wat voor lekker gevoel is dat…in een ontspanner sfeer onbevangen geadviseerd worden; shoppen is een feestje, toch?

Op 500 vierkante meter aan de Elsenerstraat hebben wij een heel diverse keuze uit meerdere exclusieve collecties met vooral een supervrouwelijk karakter. Je kunt variëren van sportief tot zeer elegant, van een geweldig stoere jeans tot een uitdagende feestelijke jurk. En van vele merken zijn we exclusieve dealer met een ongelofelijk breed aanbod..

Onze missie is jou blij te maken….verrassing en inspiratie!

She´s Different wil je een lifestyle laten ervaren, endat houdt niet op bij de uitstraling van jouw outfit, in tegendeel! Hoe je woont, de lekkere koffie en snacks waar je zo van kan genieten, de schoenen die je draagt, en hoe je huis is ingericht…van planten tot en met te gekke decoratieve elementen in jouw persoonlijke woonruimte. 

Van een te gekke schoenen- en laarzencollectie, tot sfeervolle groene planten-deco en een heel breed assortiment aan unieke home-deco en leuke gifts voor elke gelegenheid van onze concept-corner Told You So. Helemaal goed voor een Wow-effekt!

Die mooiste dag..bruidsmoeders en special events.

Er zijn niet veel winkels met een zo breed aanbod in diverse stijlen en maten voor die unieke dag die je gaat vieren, of je nu bruidsmoeder bent of een deftige gelegenheid hebt. She´s Different heeft een naam opgebouwd in die outfits die een impact maken, en wat dacht je van een scala aan bijpassende accessoires. Samen maken je het stralende middelpunt!

Vitamine L(iefde)..dat is onze boodschap! In meer dan 25 jaar hebben we een geweldige schare vaste shop-vriendinnen opgebouwd, en we hopen dat ook jij onze gastvrijheid wil ervaren. 

Tot snel en met een warm welkom!!